SÖGİAD 17.OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ…

Söke Genç İş Adamları Derneği (SÖGİAD)’nde Genel Kurul yapıldı. SÖGİAD’ın yeni Başkanı Mustafa Korhan TAŞKIN oldu. 2017 yılında göreve gelen Bilal ÜLKER 16 Şubat’ta gerçekleştirilen 17. Olağan Genel Kurul toplantısın ardından SÖGİAD Başkanlığı görevini uzun yıllardır SÖGİAD’ın yönetim kademelerinde görev yapan iş adamı Mustafa Korhan TAŞKIN ‘a devretti.
SÖGİAD’ın yeni yönetiminde Burak SEMERCİ, Canan GÜNDOĞDU, Murat GÜNAL, Ahmet AVCI, Mustafa SAYDAM, Sinan Süleyman BAKIRCI yer alan isimler oldu.

17.Olağan Genel Kurul’da yapılan tüzük değişikliğinde en önemli maddelerde birisi Derneğin isminin ‘SÖKE GENÇ İŞ İNSANLARI DERNEĞİ’ olarak değişti.
Her dönemde yükselen bir SÖGİAD gerçeği olduğu, asıl hedefimizin bu seviyeyi koruyup yukarıya çekmek olduğunu belirten 17. dönem Başkanı Mustafa Korhan TAŞKIN, 16. dönem yönetim kurulu başkanı Bilal ÜLKER ve yönetim kurulu üyelerine başarılarından dolayı teşekkür ve şükranlarını dile getirerek, kendi yönetimine de başarılar diledi.